Hjælp

Hvad er Only Dates?

Only Dates er Tysklands onlineplatform for Casual Dating og adskiller sig væsentligt fra andre singlechats, dating-platforme eller kontaktannoncemarkeder. Hos Only Dates møder man andre mennesker med de samme ønsker og interesser, som deler behovet efter flere oplevelser og mere erotik, og som også vil udleve disse længsler.

Hvordan fungerer Only Dates?

For at kunne bruge Only Dates skal du først ganske let og med få skridt tilmelde dig. Det er gratis og uforpligtende. Ved tilmeldingen skal du angive, hvilken type kontakt du søger. Det er ganske let og varer ikke længere end fem minutter. Efter tilmeldingen får du straks kontaktforslag, der passer nøjagtigt til dine interesser og søgeangivelser. Ved hjælp af en af Only Dates udviklet matching-algoritme kobles de kontaktsøgendes personlige karakteristika, og der sendes kontaktforslag. Du kan i ro og mag kigge på kontaktforslagene, og når du finder en profil, som du specielt kan lide, kan du tage kontakt. Hvad der så sker derefter, er helt op til dig.

Hvem henvender Only Dates sig til?

Only Dates henvender sig til alle personer fra 18 år, som har høje krav til sig selv og andre, der vil leve med lidenskab, og som søger efter en uforpligtende ("casual") date. Hos Only Dates skal man ikke som på en dating-platform søge længe for at finde nogen, der deler dine interesser og hensigter.

Hvordan kan jeg blive medlem af Only Dates?

Du bliver medlem ved simpelthen let at tilmelde dig her. Tilmeldingen er ganske enkel og varer kun et par minutter. Straks efter tilmeldingen får du de første kontaktforslag, der passer nøjagtigt til dine interesser.

Findes der gratis testmedlemskaber hos Only Dates?

Tilmeldingen hos Only Dates er fuldstændig gratis. Derefter kan du udfylde, tilpasse og når som helst ændre din egen profil ubegrænset. Du får uden nogen begrænsning løbende nye kontaktforslag, der passer perfekt til dine interesser. På samme måde bliver du (naturligvis komplet anonymt) foreslået for andre medlemmer som kontaktforslag og kan modtage meddelelser fra disse. Når du finder interessante kontaktforslag, kan du let skifte til et Premium-medlemskab, og du kan derefter øjeblikkeligt læse alle modtagne meddelelser, selv tage kontakt og ubegrænset lave aftaler med andre brugere om Casual Dates.

Har Only Dates en kontaktgaranti?

Ja! Som en af de første Casual Dating-websteder er vi så overbevist om vores tjeneste, at vi giver en kontaktgaranti! Vi garanterer hvert Premium-medlem 5 kontaktforslag pr. måned! Hvis det skulle ske, at du ved afslutning af dit Premium-medlemskab ikke har modtaget gennemsnitligt fem kontaktforslag pr. måned, forlænger vi dit Premium-medlemskab gratis, indtil det garanterede antal kontaktforslag er opnået.

Hvordan udvælges kontaktforslag?

Vi formidler dig via Only Dates egen matching-algoritme kontaktforslag for medlemmer, der passer bedst til dine søgekriterier. Dine forslag blev kontinuerligt udvidet og opdateret. Hver enkelt bruger opnår dermed nøjagtigt de kontaktforslag, der passer til vedkommendes individuelle interesser og behov.

Vil alle medlemmerne af denne side være i stand til at se mit profilbillede?

På Only Dates kan du forblive anonym lige så længe som du ønsker det. Dette betyder også, at du vil være i stand til at indstille hvem der kan se dit profilbillede. Når du uploader et billede, er standard-indstillingen, at et andet medlem af denne side kun kan se dette profilbillede som sløret. Hvis du ønsker at gøre dit profilbillede synligt for alle, skal du gå til “My Profile” og deaktivere “Only visible on request” indstillingen. Hvis du ønsker at tage et fuldstændig anonymt kig omkring og ikke ønsker at uploade et profilbillede, vil en pladsholder blive vist i dens placering, hvilket du kan ændre under registreringsprocessen. Disse pladsholdere er generelt fremvist på en sløret måde til andre medlemmer af siden.

Hvorfor ser jeg slørede billeder?

Fortroligheden og anonymiteten af dens brugere er af største betydning for Only Dates. Kun premium medlemmer vil være i stand til at se billederne af andre medlemmer fra siden. Mens du endnu ikke er et premium-medlem af denne side, vil du derfor kun se slørede billeder. Dog er der, som et premium-medlem, tilfælde hvor andre medlemmer af siden stadig ikke har uploadet deres profilbillede eller delt dette med dig. I dette tilfælde, vil et sløret billede ligeså blive fremvist som en pladsholder. Beslutningen om at placere delingen af profilbilleder i hænderne på dens egne medlemmer, understreger standarderne der er sat af Only Dates vedrørende anonymitet og diskretion.

Hvor kan jeg indstille min søgning optimalt?

I starten skal du forsøge ikke at sætte dine søgekriterier for begrænset. På den måde øger du sandsynligheden for at få mange interessante kontaktforslag. Hvis du får for mange kontaktforslag, kan du indskrænke søgningen skridt for skridt.

Hvorfor har jeg fået et kontaktforslag for et medlem, der ikke bor i mit område?

Der søges mange erotiske dates i samme område. Mange søger i en anden by eller endda i et andet land efter opfyldelsen af deres hemmelige drømme. Også her er det overladt til de enkelte Casual Daters, om og på hvilken måde de vil oprette kontakt eller udvide den. Alle medlemmer kan vælge op til 5 lande og områder for at finde den passende date.

Hvordan kan jeg ændre eller føje noget til min profil?

Du kan når som helst ændre eller føje til din profil i dit personlige område (logonområde) under "Min profil". Når du har gjort det, kører vi dine ændrede data gennem vores matching-algoritme igen, og sender dig efter ganske kort tid andre overensstemmende kontaktforslag.

Hvor kan jeg få vist eller ændre mine adgangsoplysninger?

Gå til "Min profil", og klik på "Indstillinger" for at få vist din e-mailadresse og adgangskode og evt. ændre dem, eller klik blot her. Vær opmærksom på forskellen mellem store og små bogstaver, når du angiver dine nye logondata.

Hvordan kan jeg tage kontakt til andre medlemmer?

Når du har modtaget et kontaktforslag, kan du øjeblikkeligt tage kontakt til dette medlem. Det gør du ved at bruge boksen under profilen. Når du modtager en meddelelse fra et medlem, findes der også en boks under meddelelsen, hvor du kan skrive din tekst.

Jeg vil være Premium-medlem. Hvordan kan jeg betale, og er dette også muligt at gøre anonymt?

Only Dates byder på forskellige betalingsvarianter. Du kan vælge mellem debitering eller kreditkort.

Er mine data sikre?

Ja. Sikkerheden af dine data har højeste prioritet hos Only Dates. Gennem tekniske beskyttelsesforholdsregler, f.eks. SSL-kodning ved angivelse af betalingsdata, garanteres den største mulige datasikkerheden.

Hvordan kan jeg deaktivere de eksterne e-mailmeddelelser?

Du kan deaktivere e-mailmeddelelser her eller under "Min profil / Indstillinger". Det gør du ved bare at klikke på afkrydsningsfelterne ud for "Aktivér meddelelser" for at fjerne markeringen i feltet. Fra nu af skal du altid aktivt tjekke i dit medlemsområde, om du har fået nye kontaktforslag eller svar på dine anmodninger. Derfor anbefaler vi, at du lader meddelelsesindstillingen være aktiveret.

Jeg bliver kun kontaktet af få kontakter. Hvordan kan det være?

Nogen skal altid tage det første skridt. Hvorfor tager du ikke selv initiativet og skriver til dine kontaktforslag?

Dit spørgsmål blev ikke besvaret?

Kontakt venligst vores kundeservice. Vi hjælper dig gerne videre.